Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Lední medvědi

0.0
Lední medvědi

Potřebné ingredience

Mramorový korpus od Dáši (jiný už ani nedělám), krém od Dr.Öetkera, mléčná hmota od Arielll (medvědi a kry), kokos, želatina obarvená na modro.

Postup přípravy

Promazat a vytvarovat korpus, pomazat, zasypat kokosem, naplnit želatinou (měla jsem ji tekutou, pořád se mi vsakovala do dortu), vytvarovat a posadit medvědy. :-))

Medvědi. Pořád mi nějak "lehali", musela jsem je podepřít. :-)

Ledovec - dortík.

Hotovo. Želatinu jsem přestala přidávat, když mi začala prosakovat bokem.

Z boku. Do rána želatiny zase ubylo. :-( Snad nebude dortík uvnitř celý modrý. --- Tak prý není. :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kamona 26. 9. 2008, 7:44
Brrrrr úplně je mi zima ;-) Nádherný dort z kterého ta zima přímo dýchá (Y) Ti medvědi jsou nádherní |:o)
Zrušený účet 21. 9. 2008, 23:56
Gábi moc pěkné provedení. Medvědi jsou skvělý. (clamp) (clamp) (hello)
Kattyna 21. 9. 2008, 16:07
krásný lední dortík .... kráosní medvidci .. (Y) (Y) (Y)
zuzaa 21. 9. 2008, 15:38
Gábi, dortík je super, voda naopak vypadá velmi opravdově :-) :-) Medvědi jsou taky super (Y) (Y) Jak píše Martina (odbornice na tento dort (F)), tak dort je nutné opravdu nejdřív důkladně vychladit a želatinu lít až trochu schladlou.. zas to jsou cenné zkušenosti, příště už budete vědět, jak na to (Y) (Y) já taky občas jedu na pokus-omyl ;-) hlavně neztrácet odvahu (F) (F) (F) jo a rybu jsem dělala na přání kamarádky, její holčička má ráda rybičky |:o)
M-kocurek 21. 9. 2008, 17:46
@zuzaa Zuzi, dík za tu odbornici :-D :-D :-D :-D :-D Taky peču na pokus-omyl, proto nerada peču dokola stejné dortíky ;-), vždycky mám strach, že se to na podruhé nezdaří. (H)
M-kocurek 21. 9. 2008, 13:36
(clamp) (clamp) (clamp) krásné (Y) (Y) (Y) S tou želatinou... je jí třeba nalít těsně před tím, než začne tuhnout. Je to zvláštní, mě se ještě nestalo, že by mi takto želatina vpila a to jsem se těch dortíků nadělala až až... *-) Základem je dobře vymazaný otvor, kde se bude nalévat želatina a taky dostatečně vychlazený dort, aby želatina mohla při styku s krémem hned tuhnout. :-) :-) :-)
Gaaby 21. 9. 2008, 15:10
@M-kocurek (I)To bude ono! Asi byl dortík málo vychlazený! :'( Trochu jsem s ním spěchala. :-p Já jsem želatinu na dortík zatím nepoužila. Jen na ovocný koláč. Tahle byla nějaká jiná a myslím jsem to přehnala taky s barvou. :-S Příště to snad bude lepší. (^)
Aderiarleen 21. 9. 2008, 11:23
super macovia
hřešilka 21. 9. 2008, 11:16
(Y) (Y) (Y) brrrrrrr,do té vody bych nechtěla.Vypadá jak opravdová (Y) (Y) (Y)moc pěkný (^)
Zrušený účet 21. 9. 2008, 10:49
Gabčo, moc krásné
Bára D. 21. 9. 2008, 10:36
Skvělé (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie