Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuře Aleča

0.0
Kuře Aleča

Potřebné ingredience

1 kuře;
3 lžíce oleje;
5 ks cibule;
0,3 L drůběžího nebo masového vývaru;
1/2 lžičky kari koření;
1/2 mletého zázvoru;
4 lžíce rajčat.protlaku;
sůl;
4 vejce;

Postup přípravy

Kuře rozdělíme na části,zbavíme kůže.
Prudce osmahneme a odložíme do tepla.
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme kuře.
Chvilku smažíme.
Pak podlejeme vývarem,dochutíme kari a zázvorem.
Přidáme protlak,promícháme a dosolíme.
Přikryjeme a udusíme doměkka.
Když je kuře skoro hotové,přidáme na tvrdo uvařená vejce.

Vhodná příloha:vařená rýže.,ale dá se to jíst se vším,těstoviny,brambor,hranolky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie