Kuře Aleča

Potřebné ingredience
1 kuře;
3 lžíce oleje;
5 ks cibule;
0,3 L drůběžího nebo masového vývaru;
1/2 lžičky kari koření;
1/2 mletého zázvoru;
4 lžíce rajčat.protlaku;
sůl;
4 vejce;
Postup přípravy
Kuře rozdělíme na části,zbavíme kůže.
Prudce osmahneme a odložíme do tepla.
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme kuře.
Chvilku smažíme.
Pak podlejeme vývarem,dochutíme kari a zázvorem.
Přidáme protlak,promícháme a dosolíme.
Přikryjeme a udusíme doměkka.
Když je kuře skoro hotové,přidáme na tvrdo uvařená vejce.
Vhodná příloha:vařená rýže.,ale dá se to jíst se vším,těstoviny,brambor,hranolky.
Prudce osmahneme a odložíme do tepla.
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme kuře.
Chvilku smažíme.
Pak podlejeme vývarem,dochutíme kari a zázvorem.
Přidáme protlak,promícháme a dosolíme.
Přikryjeme a udusíme doměkka.
Když je kuře skoro hotové,přidáme na tvrdo uvařená vejce.
Vhodná příloha:vařená rýže.,ale dá se to jíst se vším,těstoviny,brambor,hranolky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé