Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Koložvárské zelí

0.0
Koložvárské zelí

Potřebné ingredience

1 sterilované zelí,600g mletého masa,masox(nebo zeleninový bujon)červená paprika,grilovací koření,podravka,rýže

Postup přípravy

Rýži uvaříme dle návodu a necháme vychladnout,pak přimícháme do mletého masa včetně koření(to můžeme použít jaké chcete....jaké vám chutná v mletém masu).Ze směsi masa uděláme kuličky a do hrnce dáme vrstvu zelí a posypeme červenou paprikou,pak naskládáme kuličky a zasypeme zbytkem zelím,opět posypeme červenou paprikou a zalijeme masoxem tak do 3/4.Vaříme na plotně zhruba hodinku.Podáváme s chlebem.

a ještě jedna

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie