(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Sloní žrádlo
Potřebné ingredience
1 sklenička steril. zel. směsi Moravanka
20 dkg měkkého salámu např. Junior
1 malá sklenička majonézy
Postup přípravy
Salám a zeleninu rozmixujeme, přidáme majonézu, podle potřeby dosolíme, mažeme na veku a zdobíme dle fantazie. Kdo nemá rád pikantní jídla, vyndá z Moravanky feferonku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jiřkazprahy
(upraveno)
16. 11. 2011, 18:55
sloni zvratky dekuju pekne
mmakina
(upraveno)
16. 11. 2011, 18:59
@jiřkazprahy
my kdysi jako děti jsme dělali doma sloní žrádlo: 50 dkg dietního salámu nebo gothaje 2 velké cibule 1 sterilovaná větší okurka 2 lžíce oleje 2 lžíce octa 2 lžíce kečupu 1 lžíce worchestrové omáčky 3 lžíce hořčice 2 kostky cukru tatarku nebo majonézu V hrnečku svaříme olej s ostatními přísadami a vychladíme. Nakrájíme cibuli a okurku, nastrouhá- me salám, promícháme, necháme uležet. Ale to byl salám úplně jiný salám, než je teď, že jo...