zapečené kuřecí čtvrtky v trojobalu
Potřebné ingredience
4 kuřecí čtvrtky, 1 vejce, mouka, strouhanka, 1 šlehačka 250ml, sůl, pepř
Postup přípravy
Kuřecí čtvrtky si rozdělíme na menší kousky, pak osolíme a opepříme.
Maso obalíme v hladké mouce, rozmíchaném vejci a strouhance.
Obalené maso vložíme těsně vedle sebe (jinak nám později šlehačka steče na dno a nesplní svůj účel) do suchého pekáčku nebo zapékací mísy. Zalijeme 250ml šlehačky.
Pečeme přikryté na 180-200 C cca 45min, pak odekryté asi ještě 20min. Podáváme s bramborovou kaší, zeleninovým salátem nebo s kompotem. Nechte se překvapit výjimečnou chutí dozlatova upečené krusty.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé