(recept
si oblíbilo 73 návštěvníků)
KARAMELOVÝ KRÉM do větrníků a věnečků...
Potřebné ingredience
25 dkg krystal. cukru,1 šlehačka, 25 dkg másla
Postup přípravy
Na pánvi rozpustíme 25 dkg cukru, do světle hněda na karamel, Zalijeme po troše 1 teplou šlehačkou, a povaříme chvilinku, Ušleháme do pěny máslo a přidáme vychladlý karamel a vyšleháme. naplníme zdobící sáček a plníme větrníky, či věnečky...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tulipanka
(upraveno)
26. 10. 2014, 9:54
warmann
(upraveno)
17. 12. 2007, 21:12
Tento krém je uzasny, ted jsem s nim plnila vosi hnizda a je to fakt super,lahodny, vyborny, diky za recept
sarka01
(upraveno)
24. 4. 2007, 9:28
Dobrý den Blani,chtěla bych se zeptat jak se dělají správné větrníčky.Asi z odpalovaného těsta a plní se karamelovým krémem a normální šlehačkou, nebo žloutkovým krémem a karamelovou šlehačkou, nebo jak? Díky Šárka
BlankaB
(upraveno)
5. 5. 2007, 16:29
@sarka01
Šárko, větrníky jsou z odpal. těsta a plní se buď jen karamelovou šlehajdou, nebo i normální, žloutkový krém se dává do věnečků....S pozdravem Blanka