Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuřokačice

0.0
Kuřokačice

Potřebné ingredience

Kuřecí čtvrtky, sůl, kmín, sterilované zelí, cibule

Postup přípravy

V pekáči rozpustíme tuk a osmahneme na něm nakrájenou cibuli do hněda, zelí trochu slejeme a přidáme k cibuli, osolíme, přidáme cukr a kmín podle své chutě. Čtvrtky omejeme, osolíme, dáme na dno pekáčku a zelím je přikrejeme. Dáme péci na 180°C asi 1 a půl hodiny. Pak zelí z kuřete sundáme, okmínujeme a troubu dáme na plný výkon na další asi půl hodinu. Udělá se nám krásná kůrka. Jako přílohu máme bramborový knedlík a ještě zvlášť osmažím cibulku na knedlíky. Je to výborné.

takto je připravené do trouby

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lefíček 2. 11. 2008, 18:38
(Y) (Y) (Y) VYPADÁ TO MOC PĚKNĚ (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie