Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

dětské koláčky s lentilkama a gumídky.

0.0
dětské koláčky s lentilkama a gumídky.

Potřebné ingredience

150g hladké mouky,1lžičku pr do pečiva,1/2 soli,110 g cukru,130g másla,1vejce,1vanil cukr,--------odzdoba lentilky ,gumídci nebo jaké koliv mlsky , marmeláda nebo čokoláda na přilepení lentilek.

Postup přípravy

Z mouky,pr do pečiva,soli,másla ,110g cukru, ,vejce ,vanil cukru uděláme těsto. Uděláme placičky velikosti dlaně a pokladáme na plech s pečicím papírem .Upečeme do ružova . necháme vychladnout pak už jen zdobíme natřeme koláčky marmeládou a lepíme lentilky a gumídky jak jak je libo.--------2-mužeme pouze pocákat jen čokoládou a sem tam nalepit lentilky .--------velmi chutné doporučuji pro mlsounky dávky zvíšit!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

wertzuiop 9. 11. 2008, 15:12
(Y)to udělám i na vánoce,super (L)jak tam jsou lentilky,tak to děti slupnou...
pepebubu 9. 11. 2008, 16:53
@wertzuiop :-) :-) :-) :-)ahoj právě proto to snědí ,jen ty bonbonky je lákájí .jinak je to velice dobrý a mužeš si je uschovat vydrží dlouho což u ná se to říct nedá .
wertzuiop 11. 11. 2008, 4:59
@pepebubu (Y) (Y) (Y) (Y),vynikající.jukni ke mě na foto.jen jsem dala místo hladké mouky polohrubou(mám ji raději,chutná to pak opravdu jako sušenky a né jako vánoční cukroví ..jsou bezvadný..... (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic)..Tak šup sem s dalším nápadem (L) ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie