Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

THAJSKÉ NUDLIČKY PODLE DAVIDA ŠÍNA alias SHREKA

0.0
THAJSKÉ NUDLIČKY PODLE DAVIDA ŠÍNA alias SHREKA

Potřebné ingredience

NÁKUPNÍ LÍSTEK:PRO 4 OSOBY:500 g kuřecích prsou bez kosti,1 balíček nudlí od Vitany nebo thajské nudle ze specializovaného obchodu (já je kupuji ve vietnam. restauraci),1 pórek,200g brokolice,1 barevná paprika,3 lžíce kukuřice,čerstvé žampiony (já dávám i steril.),2 stroužky česneku,3 lžičky medu,6-7 lžic sójové omáčky,olivový olej na smažení,zázvor,orientální koření,pepř a další koření podle chuti,sůl

Postup přípravy

1.Kuřecí maso omyjeme,osušíme v papírové utěrce a pak nakrájíme na nudličky.Zatím nekořeníme,ani nesolíme!Nudličky masa opečeme zprudka na oleji.Když je maso měkké,přidáme 2 stroužky česneku (pukud vám vadí,můžete ho vynechat) a zakapeme sójovou omáčkou.Hojně!Omáčkou nešetřete,ať je maso dostatečně hnědé.Pak přidáme 3 lžičky medu,vše okořeníme mletým zázvorem,orientálním kořením,pepřem a dalším kořením dle vlastního výběru.
2.Nudle od Vitany nebo thajské uvaříme podle návodu na obalu.Vodu můžeme mírně osolit a ochutit kořením podle vlastní chuti.Uvařené nudle scedíme a necháme v sítu okapat.
3.Zeleninu (pórek,brokolici,papriku,kukuřici atd.) očistíme,omyjeme,případně slijeme z konzervy nálev,nakrájíme a pak ji osmahneme zprudka na oleji, a to tak,aby byla křupavá.
4.Vše smícháme dohromady.Dokořeníme,jak je ctěná libost.
Doba přípravy:30 minut
Na osobu: cca 550 kcal/2300 kJ
bílkoviny:38 g
tuky: 21 g
sacharidy: 51 g
cholesterol: 75 mg

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie