Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Jarní polévka

0.0
Jarní polévka

Potřebné ingredience

80 g masa, š g cibule, 20 g mrkve, 10 g kedlubny, 10 g celeru, 50 g květáku, 15 g hrášku, fazole nebo kapusty špetka kopru

Postup přípravy

Očištěné libové maso omyjeme a zalijeme 500 ml studené vody. V tlakovém hrnci vaříme 15 minut od signalizace ventilu. Po zchlazení hrnec otevřeme, maso vyjmeme, nasekáme na drobno a vložíme zpět do polévky spolu s nahrubo nastrouhanou mrkví, kedlubnou a celerem.Když se polévka opět začně vařit, přidáme hrášek, fazolky a kapusu, nadrobno nakrájený květák a brambor. Vaříme, až je všechna zelenina měkká. Do hotové polévky vmícháme nadrobno nasekaný kopr.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie