Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

TVAROHOVÉ ŘEZY S DŽUSEM

0.0
TVAROHOVÉ ŘEZY S DŽUSEM

Potřebné ingredience

Na piškot-6-7 vajec,6lžic cukru,5lžic polohrubé mouky,6lžic horké vody,1/2 pr.do pečiva. Na krém-2 tvarohy,1 máslo, cukr(dle chuti) Na polevu-1 litr pomerančového džusu(může být rybízový,jahodový,borůvkový...),1a1/4vanilk.pudink,cukr

Postup přípravy

Uvařit pudink(klasicky,akorát dáte místo mléka džus)-dáte chladit,občas zamíchat,aby se netvořil škraloup. Mezitím si upečte na vymazaném plechu piškot a nechte zchladnout. Nakonec ušlehejte krém,kterým potřete piškot a navrch nalijte a rovnoměrně rozetřete pudink. Dáme ztuhnout do ledničky a je to ňami,ňami.

Na obrázku jsou řezy dělané s rybízovým džusem-taky móóóc dobré...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dub 15. 2. 2008, 13:48
Teda Ivet další dobrota,řezy jsem upekla večer a dnes jsme je jedli no *-) *-) *-) *-) *-) kdyby ste nás viděla nazvala byste to jinak.Odleželé byli opravdu dobré z vašeho receptáře mě zbývá upéct už jen černá bábovka a na tu se chystám o víkendu děkujeme (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
jedličky 16. 2. 2008, 12:46
@dub Dášo (F) super |:o) brzy vám přidám další nějaký receptík (zajic) (zajic) (zajic) aby jste nám nevypadli z kalhot :-p :-p :-p ;-) (L)
LenkaaWilliam 6. 7. 2007, 11:02
Ivetko včera jsem řezy s vyzkoušela (jen jsem navíc na krém přidala mandarinky) a bylo to moc a moc dobré (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) .... mňam (PL) (PL) (PL) Děkuji za inspiraci. (H) (H) (H) Lenka
jedličky 12. 7. 2007, 16:18
@LenkaaWilliam JÉÉÉ,TAK TO JSEM RÁDA,ŽE VÁM CHUTNALO (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie