(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pařez

Potřebné ingredience
Pro velký úspěch,který měl dort na mých narozeninách, kdy jsem si pařez upekla pro sebe, jsem pekla tento dort pro pána k 50.narozeninám.( Viděl fotky ... ! ! ! ...cožpak jsem mohla odmítnout ???? )

a znova

a ještě jednou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
1. 12. 2008, 10:35






nahlásit

Čmelák
(upraveno)
1. 12. 2008, 19:16
@
Strašně děkuji, že mne tu chválíte, protože to co já dělám, je jen slabý čajíček před vašima dílkama, Lucko !!!

nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
2. 12. 2008, 7:45
@Čmelák
Děkuju za takovou poklonu!!!
Nepřijde mi ani náhodou, že bych byla tak dobrá, jsou tu mistryně a k tém mám mooooooc daleko
Ale jedno vím jistě - moc mi pomáhá mmb a ty dobré dušičky, co tu jsou a povzbuzují, inspirují, radí, chválí...je to moc fajn!






nahlásit

Čmelák
(upraveno)
2. 12. 2008, 8:06
@
To máte pravdu, Lucko, protože já NIKDY před tím, než jsem tady na MMB mrkla do receptů dorty pouze kupovala a tvrdila , že bych na to nikdy neměla , abych něco takového upekla. A pak stačilo pár rad a inspirace a dort byl na světě!!! Ale jste vážně šikulka a jistě alespoň pro mne patříte do té vyšší třídy dortařek máte nejen šikovné ručičky ale i fantazii a nerada bych vaše dorty krájela !!!!
Je to v některých případech až barbarství !!!


nahlásit

Dermajetics
(upraveno)
26. 11. 2008, 17:26
jůůůva a další kousek
Nádhera





nahlásit
veronique1980
(upraveno)
25. 11. 2008, 17:46
Krása, chystám se dělat pro bratránka, studuje lesnickou školu... můžu se zeptat jak jste tvořila kůru? Díky moc za odpověď.
nahlásit

Čmelák
(upraveno)
26. 11. 2008, 12:23
@veronique1980
Děkuji ,Veru. Rozpustím čokoládu na vaření a na alobal udělám takové prskance, kako kousky kůry. Trochu silnější vrstvu. Potom si rozpustím světlou čokoládu a udělám s ní na té tmavé takové to stínování. Jelikož to dělám ještě než tmavá úplně zaschne, obarvuje tu bílou čokoládu, proto se s tím moc nepárám!!! Potom dám do mrazáku ztuhnout. Dělám tak na 3-4 kusy alobalu . Potom stěrkou seškrábnu z alobalu kousek po kousku a dávám do krabičky. Když se kousky začínají roztávat a nejdou seškrábnout, ( což se mi nestává, pokud to mám v mrazáku přes noc), pouze vyměním za jiný plát alobalu z mrazáku a pokračuji. Když mám hotovo, dám krabičku s kůrou zase mrazit. Pokud máte ještě dotaz, písněte. Hodně zdaru !!!

nahlásit
veronique1980
(upraveno)
27. 11. 2008, 17:44
@Čmelák
Díky za odpověď, když se podaří, napíšu!

nahlásit

Čmelák
(upraveno)
28. 11. 2008, 10:55
@veronique1980
Určitě to zvládnete !!!

nahlásit

jelec
(upraveno)
25. 11. 2008, 9:02









nahlásit

ajoun
(upraveno)
25. 11. 2008, 8:16
Ten je nááádherný
Krásné houbičky, kůra .. prostě všechno







nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
25. 11. 2008, 8:07
To se opravdu těžko odmítá
, je moc pěkný




nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
25. 11. 2008, 8:05
Peti, to si fakti odmítnout nemohla. A je to absolutně perfektní. Moc se Ti to povedlo




nahlásit

M-kocurek
(upraveno)
25. 11. 2008, 7:51
A další pařez..., taky super!!!



nahlásit

Anelis
(upraveno)
24. 11. 2008, 21:59
Nádhera, krásné detaily

nahlásit

Čmelák
(upraveno)
1. 12. 2008, 9:53
@Anelis
Alenko, jste moc hodná , milá a nikdy nezapomenete pochválit. Děkuji.

nahlásit

Anelis
(upraveno)
1. 12. 2008, 10:21
@Čmelák
Péťo, nebudeme si tykat
???????

nahlásit

Čmelák
(upraveno)
1. 12. 2008, 10:31
@Anelis
Jo, nejsem proti !
Omlouvám se , jestli zapomenu . Děkuji TI Alenko za nabídku a i za inspiraci v mém kuchařském snažení !!!


nahlásit