Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 35 návštěvníků)

Domácí langoše

0.0
Domácí langoše

Potřebné ingredience

1 kelímek MIKYŠKY
1kelímek hl.mouky
1 kelímek polohr.mouky
1 ČL jedlé sody
špetka soli

Postup přípravy

Všechny suroviny dáme do pekárny v pořadí jak jdou za sebou,zapneme program TĚSTO.Když je těsto uděláno tvarujeme do placek a vkládáme do horkého oleje.Já dělám ve fritéze.Osmažíme z obou stran a po vyndání mažeme marmeládou,tvarohem,nutellou,nebo kečupem se sýrem , česnekem ,prostě kdo co má rád.Jsou vynikající.

hotové těsto v DP

těsto před smažením

usmažené langoše

potřené sladkým tvarohem

s kečupem a sýrem

náš malý milovník langošů

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

karass 23. 12. 2008, 23:35
Prosím co je Mikiška? díky Iva
pipiš 24. 12. 2008, 18:44
@karass Ivo je to kysané mléko nebo podmáslí.Já kupuji u nás pod názvem MIKYŠKA - výrobce KUNÍNSKÉ MLÉKÁRNY.Ttak snad to u vás seženete.Monika (X)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie