(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rybí paprikáš
Potřebné ingredience
800 g rybího filé, 2 dcl smetany, 1 lžíce hladké mouky, 1 cibule, 1 lžíce sladké papriky, 2 lžíce másla, pepř, sůl, citronová šťáva
Postup přípravy
Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme hodinu odležet. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a krátce osmahneme. Mírně podlejeme a dusíme. Na tento základ vložíme rybu a 10 minut dusíme. Poté vše zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Na mírném ohni chvíli povaříme a omáčku dochutíme citronovou šťávou a solí.
Podáváme s rýží.
Podáváme s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé