Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Francouzská cibulačka

0.0
Francouzská cibulačka

Potřebné ingredience

300 g moravského uzeného
1000 g cibule
máslo
strouhaný eidam nebo cihla
plechovka žampionů
tavený smetanový sýr
sůl
pepř
2 ks toustového chleba nebo 4 krajíčky veky

Postup přípravy

Na másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a přidáme na kostičky pokrájené uzené maso. Zalijeme asi 1a1/2 litrem vody a vaříme tak dlouho, dokud není cibule měkká. Do polévky přidáme nakrájené žampiony a zahustíme taveným sýrem.
V toustovači opečeme veku, kterou položíme na talíř, zalijeme hotovou polévkou a posypeme strouhaným sýrem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie