Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Francouzská cibulačka

0.0
Francouzská cibulačka

Potřebné ingredience

3 velké cibule, olej, 100ml bílého vína, 800ml vývaru, sůl, vegeta, drcený barevný pepř, 2 bagety, strouhaný sýr

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm necháme zesklovatět. Přilijeme víno, vývar a přivedeme k varu. Dochutíme solí, vegetou a drceným pepřem. Bagetu nakrájíme na kolečka, opečeme na rozpáleném oleji. Polévku nalijeme do misek, poklademe opečenou bagetou, posypeme strouhaným sýrem a na chviličku dáme zapéct, aby se sýr roztekl.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie