Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

Francouzská cibulačka

0.0
Francouzská cibulačka

Potřebné ingredience

2 lžíce másla, 4 velké cibule, hovězí bujón, tvrdý sýr, 15dkg šunky, sůl, veka

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky nebo na plátky jak se nám chce, orestujeme na másle a zalijeme vývarem. Vaříme asi 10 minut, osolíme. Připravíme si veku nebo toustový chleba, nakrájíme na kostičky a opečeme na másle. Šunku nakrájíme na kostičky a přidáme do polévky. Dle chuti můžeme zahustit rozšlehaným vajíčkem. Nastrouhaný sýr dáme na talíř, nalijeme polévku a posypeme opečenou vekou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie