Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Zapékaný kapr nebo treska

0.0
Zapékaný kapr nebo treska

Potřebné ingredience

1 kg kapra může být i treska
křen,smetana,grilovací koření,
máslo

Postup přípravy

Dáme do pekáčku máslo a rybu posypanou grilovacím kořením necháme v troubě péct 15 minut,mezitím si nastrouháme křen ten smíchám se smetanou.Rybu přelijeme smetanou s křenem a necháme péct ještě 10 minut.Podává se s bramborem a je to moc dobré.Tento recept jsem slyšela od režiséra Trošky,který jí na vánoce takto upraveného kapra my jsme ho zaměnili za tresku.
Přeji všem dobrou chuť Mirka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie