(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
BUCHTA FEŠÁK

Potřebné ingredience
2 HRNKY POL. MOUKY, 1 HRNEK CUKRU, 1 HRNEK MLÉKA, 3/4 HRNKU OLEJE, 2 CELÉ VEJCE, 1LŽÍCE KAKAA, 1 VANILKOVÝ CUKR, 1 PR. DO PEČIVA.
NÁPLŇ: 2 MĚKKÉ TVAROHY, 1 LŽÍCE SOLAMYLU, 1 VEJCE, 1 VANILKOVÝ CUKR, 1 HRNEK CUKRU, TROCHU MLÍKA
A ROZMÍCHEJTE TO NA KONZISTENCI PACHOLÍKU
Postup přípravy
Z UVEDENÝCH PŘÍSAD SI UDĚLÁTE TĚSTO, KTERÉ VYLIJETE NA VYMAZANÝ PLECH A POLÉVKOVOU LŽÍCÍ VKLÁDÁTE NA TĚSTO BOCHÁNKY NÁPLNĚ - TVAROHU.
NAKONEC POSYPAT MOUČKOVÝM CUKREM A MŮŽE SE BAŠTIT.
BUCHTA JE VLÁČNÁ, MĚKKOUČKÁ A DÁ SE SNÍST BĚHEM CHVILKY.
DOPORUČUJI UŽ NEBUDETE CHTÍT JINOU !!!
NAKONEC POSYPAT MOUČKOVÝM CUKREM A MŮŽE SE BAŠTIT.
BUCHTA JE VLÁČNÁ, MĚKKOUČKÁ A DÁ SE SNÍST BĚHEM CHVILKY.
DOPORUČUJI UŽ NEBUDETE CHTÍT JINOU !!!
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé