(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Bratislavská roláda (nepečená)
Potřebné ingredience
VNĚJŠÍ TMAVÁ HMOTA: 25 dkg dětských piškotů; 10 dkg moučkového cukru; 3 dkg kakaa; 2 celá vejce; 2 lžíce rumu
VNITŘNÍ SVĚTLÁ HMOTA: 10 dkg másla; 10 dkg cukru; 10 dkg strouhaného kokosu
Postup přípravy
Piškoty rozdrtíme, přidáme cukr, kakao, vejce a rum a zpracujeme tmavou hmotu na pocukrovaném vále. Všechny přísady do světlé části pečlivě promícháme a zpracujeme vnitřní hmotu.
Z tmavé hmoty vyválíme placku a světlou hmotu na ní rovnoměrně rozetřeme.
Opatrně stočíme a uložíme do ledničky.
Druhý den se může krájet na slabá kolečka.
Z tmavé hmoty vyválíme placku a světlou hmotu na ní rovnoměrně rozetřeme.
Opatrně stočíme a uložíme do ledničky.
Druhý den se může krájet na slabá kolečka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé