(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Můj první pařez
Potřebné ingredience
mramorový korpus (Dáša), karamelový krém, čokoládový krém, mléčný marcipán (Ariell), čokoláda na kůru- inspirace u Maji M.(Mmajula ID13406) Díky
Postup přípravy
***
pohled shora
z druhé strany
***
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Macik 2006
(upraveno)
23. 12. 2008, 1:26
a taky je moc krásný
Anelis
(upraveno)
22. 12. 2008, 11:05
Leni, krásný, nepřeplácaný pařez, moc se mi líbí
77lenka
(upraveno)
22. 12. 2008, 16:15
@Anelis
Díky
M-kocurek
(upraveno)
22. 12. 2008, 9:49
Moc se Vám pařez povedl!!!
77lenka
(upraveno)
22. 12. 2008, 16:16
@M-kocurek
Hlavně díky Vaším super stránkám a radám
JaninkaSvabinka
(upraveno)
22. 12. 2008, 9:13
Moc hezký
77lenka
(upraveno)
22. 12. 2008, 16:16
@JaninkaSvabinka
Děkuji
ajoun
(upraveno)
22. 12. 2008, 8:57
Leni, ten je úplně super
77lenka
(upraveno)
22. 12. 2008, 16:16
@ajoun
Díky
Zrušený účet
(upraveno)
22. 12. 2008, 8:44
Moc moc kráááááásnýýýý pařízek
77lenka
(upraveno)
22. 12. 2008, 16:17
@
Díky moc
papandre
(upraveno)
22. 12. 2008, 7:28
Leni první a hned tak zdařený prostě parádní já si na něj ještě netroufnu
77lenka
(upraveno)
22. 12. 2008, 16:18
@papandre
Jen si klidně troufněte Andreo. Byl to můj 4 dort a nejsem žádnej umělec, tak se toho nebojte.
Zrušený účet
(upraveno)
21. 12. 2008, 22:16
Je mooooc pěkný! Líbí se mi ty letokruhy, ale ještě víc se mi líbí ta kůra. Je to fakt moc povedené! I ty ozdoby!
77lenka
(upraveno)
21. 12. 2008, 22:50
@
Díky Luci, kůru jsem dělala podle Maji M. (už jsem ji napsala do postupu).Šlo to krásně a odpadly problémy s odpadávající kůrou