Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Bramborová kaše zapečená s mletým masem

0.0
Bramborová kaše zapečená s mletým masem

Potřebné ingredience

mleté maso (hovězí, vepřové nebo mix), cibule, česnek, Rama Coulinaise, koření (chilli, adžika, bylinky - dle chuti), rajský protlak, brambory, tvrdý sýr, sůl, kmín, mlléko, máslo

Postup přípravy

1. Na Ramě osmahneme ciblku, přidáme mleté maso, prolisovaný česnek a koření. Orestujeme. Přidáme protlak. Prohřejeme. Doc´hutíme.

2. Brambory uvaříme v osolené a okmínované vodě. Brambory zozmačkáme, přidáme lžičku másla a teplé mléko dle potřeby. Ušleháme kaši. Přidáme nastrouhaný tvrdý sýr.

3. Do pekáčku dáme masovou směs. Na ní navrstvíme brambory. Neuhlazujeme.

4. Dáme zapéct cca na půl hodinky (než brambory zrůžoví) do trouby na 200.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie