Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Bleskové tiramisu z BeBe sušenek

0.0
Bleskové tiramisu z BeBe sušenek

Potřebné ingredience

Ingredience: 3 balíčky BB sušenek, 2 smetany ke šlekání, 2 sýry lučina, 2 vanilkové cukry, 1 hrnek silné černé rozpustné kávy, rum, kakao na posypání

Postup přípravy

Postup přípravy: Lučinu utřeme s vanilkovým cukrem, vmícháme ušlehanou šlehačku. Do hlubokého talíře nalijeme kávu a rum a namáčíme sušenky, které pokládáme ve tvaru: 4x5 ks, potřít 1/3 krému, na to další vrstva namočených sušenek, opět potřít krémem, zbývá třetí vrstva namočených sušenek a navrch namažeme poslední třetinu krému,potřeme i hrany. Vidličkou uděláme na krém vlnky a posypeme hořkým kakaem. Dáme vychladit do lednice.
Je to rychlé, moc dobré a výborně se krájí na kostky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Eskarina07 5. 6. 2010, 23:45
Zní to bezvadně (Y) , zítra ráno (C) se do toho pustím. Moc děkuji za jednoduchý recept (L) , bude to pro mě záchrana. Dcerka má zítra 3. narozeniny |:o) , pekla jsem dort (cyklistickou helmu), ale těsně před dokončením se mi zvrtnul a skončil na podlaze.. *-) Trošku si ten recept upravím :-p (tedy bez kofeinu a alkoholu), ale určitě to bude moc fajn (zajic) (jidlo) a hlavně rychle (skolak). Takže děkuji :-$ Evča (mamca)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie