Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

BAGETY dobré i další den

0.0
BAGETY dobré i další den

Potřebné ingredience

250ml mléka, 30g rozpuštěné hery, másla, stelly apod., 250g polohrubé mouky, 250g hladké mouky, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, asi 1/2 kostky droždí.

Postup přípravy

klasicky kynuté těsto v domácí pekárně následně udělat bagetky dobrý návod je na této stránce http://ma-tvideo.france3.fr/video/iLyROoafYWoR.html děkuji tím to mamince ID 13061(Iva.D), naříznout na povrchu.Nechat na plechu vykynout cca 30-45min potřeme osoleným mlékem, pečeme v předehráté troubé na 180stupňů do růžova (pro lepčí kůrku je dobré dát na dno trouby misku s vodou, výsledek je fakt lepší). Pokud máte rádi celozrné pečivo můžete samozřejmě část mouky nahradit celozrnou, grahamovou, špaldovou podle chuti semínka záleži na každého chuti).Jsou moc dobré i další den. Dál nevím nevydrží :-))).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ruzikk 2. 5. 2012, 8:41
Bagety jsou výtečné (Y) (Y) (Y) , byly moc dobré, jen se po nich zaprášilo ,-) Těsto je perfektní, dobře se s ním pracuje a výsledek (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie