Rolády - RECEPT 36380

NÁZEV
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC

MOUČNÍKY, POHÁRY

ID 165593 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 30 návštěvníků)


Rolády


[ recept č. 36380 ze dne  ]

Rolády

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na 1 roládu cca17 kousků:5vajec,18dkg polohr.mouka,18 dkg cukr krupice.Krém pudinkový,čokoláda ,kokos.

POSTUP PŘÍPRAVY

Z bílku vyšlehat tuhý sníh ,zašlehat žloutky,cukr a polhr.mouku.Peču na pečícím papíře.Po upečení stáhu z plechuz,nechám minutku vydýchnout a sroluji i s papírem.,nechám vystydnout.Pak opatrně rozmotáme,sundáme papír naplníme krémem a znovu stočíme.Pomažeme krémem obalíme v kokosu nebo polejeme čok.polevou.

ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY

Na řezu.


ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
Doporučujeme
Bezé roláda
Bílky a cukr ušleháme do tuha, mouku a oříšky smícháme dohromady a lehce promícháme do ušlehaného sněhu s cukrem. Plech - pečící papír - rozetřít na celý plech 1 cm vrstva. Cedníčkem posypat moučkovým cukrem.Péci cca při 220 °C cca 6 minut. Vychladlý plát obrátit na čistý pečící papír a spodní…
<< *** BUCHTA HIMALÁJE *** | Rolády | TIRAMISU DORT >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
monika š. (stastna.m) ID 247427 (7.4.2011, 9:32)
Soni,na jak velký plech děláte roládu a z čeho děláte čokoládu(neumím udělat čokoládu tak,aby mi na řezech či něčem jiným nepopraskala při řezání....)děkuji monika
ODPOVĚDĚT
Tatjana L. (backa) ID 45446 (21.9.2009, 17:18)
Bych si hned dala 8o| vypadají božsky (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Martina L. (Dočka) ID 107608 (21.9.2009, 12:45)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)moc krásné rolády a nadýchané ale Soňi mám k vám dotaz prosím vás jak děláte ty čárky na čokoládové roládě ,zkoušela jsem to mnohokrát ale nikdy se mi to nepovedlo díky (L) (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (21.9.2009, 13:57)
Marti když čokoláda na roládě trochu zatuhne dám rozpuštěnou čokoládu do mikroten.sáčku propíchnu jehlou a šikmo cákám pak cákám přes našikmo opačně.Nechám zatuhnout. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Jana T. (jelec) ID 156487 (10.2.2009, 14:48)
překrásnéééééé.já taky používám raději polohr.mouku.a na dortové piškoty jenom polohr.mouku,piškot je krááásně nadýchaný jako peřinka. (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (10.2.2009, 19:01)
Přesně-moje slova |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Tatjana L. (backa) ID 45446 (24.1.2009, 13:32)
moc pěkné, jak od profesionální cukrářky (Y) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Anna K. (Aniška) ID 186075, mimibazar.cz/aniska (24.1.2009, 13:16)
Krásně nazdobené,jen jestli mohu doporučit,zkuste místo polohrubé hladkou mouku,nebo namíchat ale hladké víc,opravdu je pak těsto nadýchanější a není takové tužší,jinak krááásnééé (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Soňa Č. (ssonda) ID 165593 (24.1.2009, 18:52)
nene,já prostě zůstávám věrná polohrubé mouce,z hladké mám vyzkoušeno ale nejsem tak spokojená jako z polohr.Těsto z hladké se mi zdá takové hodně hutné. (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
masuha l. (masuha) ID 117457 (24.1.2009, 12:54)
Soni (Y) (Y) (Y)Proste krasa!
ODPOVĚDĚT
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt