Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Mlete masko pod perinou

0.0
Mlete masko pod perinou

Potřebné ingredience

Ml.bravčove maso,cibula,cesnak,hliva(alebo ine huby),omačka Maggi-rajčinova,sladka smotana,zemiakove pyre,tvrdy syr

Postup přípravy

Cibulku si orestujeme do sklovita,pridame cesnak,huby a nakoniec masko.Restujeme az kym sa masko nezatiahne,potom rozmiešame v smotane omačku a pridame ku masu(ak sa vam zda huste,pridajte trosku vody).Medzitym si uvarime zemiaky a urobime klasicke pyre s mliekom a maslom.Masovu zmes navrstvite do zapekacej nadoby a zakryte zemiakovou perinkou a posypte syrom.Uz len zapečieme na 200st asi 15 min.Podavame so šalatom.Je to velmi jednoduche a vyborne.

Toto je ta omačka

Dusime masko na cibulke,cesnaku a s hubami

Tu je uz udusene aj s omačkou

Takto pekne si to navrstvime

A takto chutilo Danielkovi

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie