(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Maso pod čepicí
Potřebné ingredience
750gmletého masa,1velká cibule,3 lžíce strouhanky,1 sklenka vody,2lžíce kečupu 1 lžička worčestrové omáčky,1lžička loření do ml.mas,olivový olej,pepř,sůl ///// 700gbrambor 5 lžic mléka 30g másla 125g strouhaného sýra
Postup přípravy
Nakrájenou a osmahnutou cibulku,až zesklovatí tak do toho přidáme mleté maso,osolíme,opepříme,koření a zprudka orestujeme dáme worčestr kečup a podlijeme vývarem a pod pokličkou asi 10 minut podusíme.Nakonec přidáme strouhankupřipravíme bramborovou kaši vmícháme do ní nastrouhaný sýr.Pekáč vysypeme strouhankou a dáme směs do pekáče a zapekáme 20 minut
TAK VÁM PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK VÁM PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ivanahublova
(upraveno)
21. 2. 2008, 12:12
mnamky holky toto je bomba zkuste to
marcelina8
(upraveno)
20. 2. 2008, 18:05