Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Maso pod čepicí

0.0
Maso pod čepicí

Potřebné ingredience

750gmletého masa,1velká cibule,3 lžíce strouhanky,1 sklenka vody,2lžíce kečupu 1 lžička worčestrové omáčky,1lžička loření do ml.mas,olivový olej,pepř,sůl ///// 700gbrambor 5 lžic mléka 30g másla 125g strouhaného sýra

Postup přípravy

Nakrájenou a osmahnutou cibulku,až zesklovatí tak do toho přidáme mleté maso,osolíme,opepříme,koření a zprudka orestujeme dáme worčestr kečup a podlijeme vývarem a pod pokličkou asi 10 minut podusíme.Nakonec přidáme strouhankupřipravíme bramborovou kaši vmícháme do ní nastrouhaný sýr.Pekáč vysypeme strouhankou a dáme směs do pekáče a zapekáme 20 minut


TAK VÁM PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ivanahublova 21. 2. 2008, 12:12
mnamky holky toto je bomba zkuste to (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
marcelina8 20. 2. 2008, 18:05
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (D) (D) (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie