(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Maso pod peřinou

Potřebné ingredience
Mleté maso, koření podle chuti, brambory, mléko, nastrouhaný tvrdý sýr
Postup přípravy
Dáme do hrnce vařit brambory. Jakmile začnou vařit, v zapékací míse začneme dusit ml. maso. Přidáme koření podle své chuti (oregáno, bazalka....může se přidat i troška kečupu) - fantazii se meze nekladou. Maso během dušení nepodléváme, pustí dost šťávy samo. Jakmile jsou brambory uvařeny, uděláme z nich kaši, kterou dáme na hotové mleté maso a celé to posypeme strouhaným sýrem. Dáme zapéct do trouby, dokud sýr nebude mít zlatavou barvu. Já to teď zapékala na sporáku, takže sýr nemám hotový, tak jak by měl být.
Sice to tak nevypadá, ale je to opravdu rychlé, levné a velmi dobré!
Sice to tak nevypadá, ale je to opravdu rychlé, levné a velmi dobré!

Podušné mleté maso

Mleté maso, na tom br.kaše a nastrouhaný sýr - nachystáno na zapečení

Hotovo.
Dobrou chuť !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lidare
(upraveno)
16. 8. 2019, 12:47



nahlásit

vendyu
(upraveno)
23. 7. 2010, 21:35

nahlásit

Marťas27
(upraveno)
15. 8. 2010, 20:47
@vendyu
Je to vynikající. Je z ní taková pěna. Maso pustí hodně šťávy, takže se nějak nevysuší.
nahlásit

miskabu
(upraveno)
14. 3. 2010, 21:56



nahlásit

Marťas27
(upraveno)
16. 3. 2010, 17:34
@miskabu
Jsem ráda,že vám chutná. U nás se po tom můžou všichni jen utlouct.


nahlásit

lumka
(upraveno)
24. 1. 2010, 21:36
Mohu potvrdit že je to výborné,dělá to můj zeťák a je to vynikající



nahlásit