pes - prý jezevčík
Potřebné ingredience
mramorový korpus od Dáši (onasi) - já dala do jedné půlky místo kakaa červenou gelovku + máslový krém nastavovaný kaší + banány + borůvky + ze zbytků korpusu jsem udělala punčovinu - zbytky korpusu, marmeláda, vanilkové aroma + potahovací hmota od Ariell
Postup přípravy
Punčovinou dotvarovala čumáček, hřbet a udělala tlapky (všechen zbývající korpus jsem totiž rozdrobila do punčoviny, jaksi jsem na nožičky zapomněla).
Vše dát dobře zachladit.
Mezitím udělat ozdůbky - kytičky, čumáček, ocásek, oči a uši. Ouška jsem udělala dlouho a nebyla zatvrdlá, takže mi nechtěla na hlavě držet a pořád padala. Nakonec jsem je přidělala párátky.
Dobře vychlazený, promazaný korpus potáhnout a opět dobře zachladit, stejně tak tlapičky.
Pak dodělat detaily - čumáček, obojek, ocásek, oči, dotvořit okolí na podložce.
Dát do lednice na nejvyšší výkon a modlit se, aby se mu do doby, než si pro něj přijdou nic nestalo :-):-)
sestavený tvar - jako pes to nevypadá ani náhodou
potažená hlava - z potažení celého najednou jsem měla strach. Ten přechod mezi oběma částmi zakryl obojek
potažený celý a s úsměvem
čumáček
s obojkem čekajícím na známku + tlapičky + stále padající ušiska
detail hlavy
jiný pohled
ještě jeden
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé