Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí medicína

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Močové cesty a řešení problémů přírodní cestou

0.0
Močové cesty a řešení problémů přírodní cestou

Potřebné ingredience

Bylinné kapky LICHOŘEŘŠNICE,
Megabrusinky,
Himalájský Ajurvédský čaj VARUNA

Postup přípravy

Při problémech s moč.cestami vyzkoušejte bylinné kapky LICHOŘEŘŠNICE-2xdenně 20kapek,Himalájský Ajurvédský čaj VARUNA-je celkem nechutný,ale dá se vypít.Samozřejmě velmi účinné na moč.cesty jsou brusinky-a tak doporučuji SWISS CRANBERRY-1tbt.denně je jako 8/10 sklenic koncetrované šťávy.
Takže vyzkoušejte,vše je přírodní.Samozřejmě u větších problémů asi nezbývá jiné řešení,než ATB.
Lichořeřišnice je silné přírodní antibiotikum
Jak ve své literatuře uvádí známý český bylinář Pavel Váňa, lichořeřišnice působí proti všem ze 46 kmenů bakterií Staphylococcus pyogenes aureus, které jsou častými původci zánětlivých onemocnění močových cest a ledvin. Někteří léčitelé a lékaři zaznamenali úspěchy použití lichořeřišnice i v boji s těžko vyléčitelným zlatým stafylokokem, který často odolává i jiným silným antibiotikům a ohrožuje zdraví nakažených i po mnoho let.
Tato bylina však ničí nejen stafylokoky, působí i například proti salmonele nebo streptokokům. Její užívání nás může v mnoha případech ušetřit syntetických antibiotických preparátů, nebo významně podpořit a zkrátit léčbu nemoci.
Lichořeřišnici je vhodné aplikovat jak při výše zmíněných zánětech močových cest a ledvin, tak i například při zánětech dýchacích cest. Jejím včasným užíváním můžeme infekční nákazu zlikvidovat nebo omezit už v jejím začátku. Působí i jako prevence nebo je skvělá pro doléčení proběhlých zánětů s hrozbou recidivy.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dana horakova 10. 6. 2012, 20:54
Prosím Vás kde ji kupujete? V lékárně to nemají.
jvaisova 8. 9. 2009, 21:39
Dobrý den, musím se přidat s kladným hodnocením. Náhodou jsem objevila Vaši radu zrovna v době kdy jsem si léčila zánět močových cest. I po dobrání antibiotik, jsem cítila, že to není stále doléčené a tak jsem vyzkoušela kapky z Lichořeřišnice. Po dvou dnech jsem konečně cítila úlevu. Kombinovala jsem to s klasickým urologickýcm čajem a sušenými brusinkami. Díky moc za "návod" a rozhodně Vaši radu doporučuji i ostatním. Jitka (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka) (kocka)
lefkada 6. 7. 2009, 19:40
Dobrý den,ani nevíte jak moc Vám musím poděkovat (L).Lichořeřišnici jsem si koupila a nestačila jsem se tedy divit.Z počátku jsem jí brala po dvou hodinách asi dva dny a jak bolest v krku,tak afty a zánět močových cest dost rychle ustupovali.Užívám jí i dál,už asi druhou lahvičku,ale jen preventivně.Ale hned jak se objeví náznak,začnu jí brát po dvou hodinách a druhý den je vše v pořádku.Moc moc moc děkuju (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie