Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuře a la kachna s červeným zelím

0.0
Kuře a la kachna s červeným zelím

Potřebné ingredience

1 kuře,
1 černé pivo,
sůl ,
kmím,
na zelí:
hlávka červeného zelí,
1 větší cibule,
2-3 oloupaná a očištěná jablka nakrájená na kostky,
sádlo nebo olej,
2 lžíce cukru,
ocet,
sůl ,
hladká mouka

Postup přípravy

Kuře rozporcujem- nebo použijeme kuřecí stehna (jak kdo má rád) osolíme, pokmínujem a zalejeme černým pivem. Pečeme na 200 stupňů asi 1 a půl hodiny. Průběžně podléváme výpekem.
Zelí: na sádle osmahneme cibulku, přidáme cukr a tak 2 minutky restujeme, zasypeme zelím, přidáme sůl ocet, jablka a podlijeme vodou. Dusíme do měkka.. to je asi hodinu a půl. Potom zelí zaprášíme moukou a necháme provařit. Ochutnáme a popřípadě dochutíme cukrem, solí nebo octem.
K tomu bramborovej knedlíček a je to.... mňamka!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie