Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Kuřecí kachna s hrníčkovým knedlíkem

0.0
Kuřecí kachna s hrníčkovým knedlíkem

Potřebné ingredience

kuřecí čtvrtky,jedno balení kachních krků,celý kmín,sůl----červené hlávkové zelí,cukr,ocet,cibule,sůl ---- 3 housky,3 vejce,250g polohrubé mouky,400ml mléka lžička prášku do pečiva,sůl

Postup přípravy

Kuřecí čtvrtky dáme do pekáčku s kachními krky,osolíme,okmínijeme,podlijene a dáme asi na hodinu(podle velikosti)péct,průběžně podléváme a obracíme.
Zelí - narkájíme cibuli a dáme jí zesklovatět na olej,potom přidáme nakrájené zelí,oslíme,ooctujeme a zasypene cukrem,necháme dusit do měkka. Zahustíme najemno nastrouhanou syrovou bramborou.
Knedlík - housky nakrájíme na malé kostičky,zalijeme mlékem,přidáme 3 vejce,mouku,sůl a prášek po pečiva. Zamícháme a plníme hrnečky vymazané vysypané) asi do 3/4. Vaříme buď v mikrovlnce na plný výkom asi 1O min,nebo v hrnci 2Omin.(voda do 3/4 hrnečku - přiklopit pokličkou)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie