(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuřecí kornout s hráškem
Potřebné ingredience
4 porce kuřecích prsou, 250 g mraženého hrášku, 100g slaniny, 4 plátky sýru eidam, lžička Podravky, lžíce oleje, lžíce másla, sůl
Postup přípravy
Slaninu pokrájíme na kostičky a orestujeme spolu s lžíci oleje. Přidáme zmražený hrášek, prohřejeme, ochutíme kořením a odstavíme. Kuřecí maso tence naklepeme, osolíme, vytvoříme z něj kornouty, které naplníme hráškovou směsí. Sepneme párátkem a vložíme do pekáčku na rozehřáté máslo. Pečeme do měkka. Na závěr poklademe plátky sýra.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé