Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kedlubnové maso na bazalce-MOOC DĚKUJI-Bibinka (Janinka)

0.0
Kedlubnové maso na bazalce-MOOC DĚKUJI-Bibinka (Janinka)

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g vepřového masa(použila jsem vykostěné koleno), 2 větší kedlubny, kus pórku, 3 cibule, 1 větší mrkev, olej, 3-4 lžíce zakysané smetany, 1 lžičku bazalky, kmín, pepř, sůl a 1 lahůdková cibulka

Postup přípravy

Postup:

Orestujeme si nakrájené cibule na oleji skoro do hněda, přidáme maso na kostičky a hodně osmahneme (aby byla tmavá šťáva), přihodíme kmín, sůl, pepř, bazalku, zalijeme vodou a necháme dusit. Vydušenou šťávu zasypeme trochu moukou, osmahneme, opět zalijeme vodou a přidáme kedlubny, mrkev nakrájené na nudličky a dusíme dál, dokud vše nezměkne, můžeme dochutit ještě kořením, nebo přisolit a přidáme pokrájenou lahůdkovou cibulku. Uplně nakonec dáme zakysanou smetanu, promícháme, necháme přejít varem a vypneme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie