(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Vepřové maso na žampionech s rýží -mooc děkuji-(Martina Beneová)
Potřebné ingredience
Suroviny: Vepřová kýta 10-15 žampionů dle velikosti 1 cibule 1 menší pórek červená paprika zelená paprika Sojová omáčka Rýže Vegeta Sůl Pepř Tymián
Postup přípravy
Postup:
Vepřovou kýtu omyjeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, přidáme trošku tymiánu, pokapeme sojovou omáčkou a necháme min. 1/2 hodiny v lednici.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme jemně na pánvi, přidáme uleželé maso a zprudka osmahneme.
Pak přidáme nakrájené žampiony na plátky a pórek nakrájený na kolečka.
Dusíme pod pokličkou cca 10 minut.
Dle chuti ještě dochutíme.
Rýži uvaříme běžným způsobem, akorát do ní přidáme 3 lžičky vegety.
Vepřovou kýtu omyjeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, přidáme trošku tymiánu, pokapeme sojovou omáčkou a necháme min. 1/2 hodiny v lednici.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme jemně na pánvi, přidáme uleželé maso a zprudka osmahneme.
Pak přidáme nakrájené žampiony na plátky a pórek nakrájený na kolečka.
Dusíme pod pokličkou cca 10 minut.
Dle chuti ještě dochutíme.
Rýži uvaříme běžným způsobem, akorát do ní přidáme 3 lžičky vegety.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ivanuska76
(upraveno)
15. 5. 2010, 11:05
právě jsem dovařila vynikající děkuji za receptík
sites
(upraveno)
4. 5. 2010, 0:46
už jsem vyzkoušela, je to moc dobré ...akorát sem nedávala tymián, protože ho nemusíme, maso musela dusit trochu déle a udělala jsem více šťávičky, kterou jsem lehce zaprášila moukou, máme raději k rýži, když to trochu plave ....jinak díky za nápad