(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Pikantní uzené na kyselém zelí -MOOOC DĚKUJI -Bibinka (Janinka)
Potřebné ingredience
Suroviny:
Moravské uzené maso(nebo jiného), 100 g anglické slaniny, sklenici kysaného zelí, 3 rajčata, 1 cibule, 3 bobkové listy, tymián, 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření, celý kmín, mletý pepř, sůl, trošku oleje(nebo sádla), 1 dcl světlého piva(nemusí být).
Postup přípravy
Postup:
Pekáček si vymázneme olejem(sádlem) a naskládáme si plátky anglické slaniny. V hrnci si na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme zelí, kmín, nakrájená rajčata, tymián, pepř, nové koření, bobkové listy, osolíme a chvíli podusíme. Pak přendáme do pekáčku na anglickou slaninu, na něj si vyskládáme uzené maso nakrájené na plátky, malinko ho posypeme pepřem, můžeme přidat pivo a dáme odkryté zapéct, až bude maso hezky dohněda.
Pekáček si vymázneme olejem(sádlem) a naskládáme si plátky anglické slaniny. V hrnci si na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme zelí, kmín, nakrájená rajčata, tymián, pepř, nové koření, bobkové listy, osolíme a chvíli podusíme. Pak přendáme do pekáčku na anglickou slaninu, na něj si vyskládáme uzené maso nakrájené na plátky, malinko ho posypeme pepřem, můžeme přidat pivo a dáme odkryté zapéct, až bude maso hezky dohněda.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Radooza
(upraveno)
18. 12. 2012, 19:12
Neskutečná lahůdka. Příprava je tak snadná a rychlá, pak už se to jenom samo upeče a s požitkem se to sní. Moc chválím.
oranž
(upraveno)
4. 12. 2009, 14:54
vypadá to dobře, vyzkoušíme