(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Kachna v zelí.

Potřebné ingredience
1 Kachna,
2 sáčky zelí,
sůl,
koření na rožnění,
sladká paprika,
zakysaná smetana,
alobal,
sádlo.
Postup přípravy
Kachnu rozporcujeme.osolíme, okořeníme.Vyšší pekáč vyložíme alobalem,potřeme olejem, ze zelí vymačkáme šťávu a uschováme jí na pozdějc.Část zelí poskládame na alobal,poprášime sladkou paprikou ,na to dáme kachní kousky,na to dame druhou část zelí,polejeme šťávou ze zelí,přikryjeme alobalem.Položíme na vrch jinej pekáč a pečeme do měkka.Až je maso měkké zalyjeme smetanou a ještě chvilku podusíme.Podávam s bramborovým knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

misickak
(upraveno)
30. 12. 2010, 11:23
Dobrý den,ta zakysaná smetana se má jakoby zdrcnout nebo ne,dnes jí uvidím jestli bude taky stejné.Jinak všem moc chutnala,dětem jsem přidala kuřecí stehna.Šárka





nahlásit

lienka26
(upraveno)
3. 1. 2011, 13:33
@misickak
jj ona se zdrcne pokaždé

nahlásit

Majonela
(upraveno)
14. 3. 2008, 21:12
Vypadá to nádherně - jen baštit




nahlásit