Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou

0.0
Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou

Potřebné ingredience

viz. postup

Postup přípravy

Připravíme si maso, které naklepeme, osolíme a opepříme.Nakrájíme brambory na hranolky nebo na kolečka a polovinu rozprostřeme na máslem vymaštěný plech, nebo cokoli v čem zapékáte.Brambory osolíme a trošku opepříme.Přidáme maso a opět dáme druhou vrstvu již posolených a opepřených brambor.Vše zalejeme 250ml šlehačky a na vrch můžeme dáti ještě plátky sýru.Poté již zapékáme

:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie