(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
POMALÝ HRNEC - kuře

Potřebné ingredience
Kuřecí čtvrtky, brambory, zelenina, cibule, česnek, oblíbené koření na kuře
Postup přípravy
Na dno pomalého hrnce si dáme zeleninu ( já měla s brokolicí a mrkví ), na to dáme oloupané ( syrové ) a na hranolky nakrájené brambory a přidáme cibuli a česnek podle chuti. Horní vrstvu tvoří kuřecí čtvrtky okořeněné oblíbeným kořením a ještě na ně dáme cibuli. Necháme pomalit cca 8 hodin na LOW. Já pomalila přes noc a ráno na mě čekalo uvařené jídlo. Nic se nepodlívá, kuře pustí spoustu šťávy. Bylo to výborné.

naplněný hrnec před pomalením
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Miri0
(upraveno)
29. 7. 2009, 11:52
Tak jsem si Hani taky koupila pomalý hrnec,
kuřátko už jsem pekla nemá to chybu i ty prsa z kuřete nejsou tak suché, pekla jsem i jehněčí a vepřové, uplně se to rozpadá od kosti
výborné. Kam se hrabe trouba





nahlásit

Boban1
(upraveno)
29. 7. 2009, 14:30
@Miri0
jééé, Miru, takže taky spokojená
a samo se to pěkně udělá viď








nahlásit

Miri0
(upraveno)
29. 7. 2009, 14:38
@Boban1
jojo to mám ráda , věci co dělají práci za mě



nahlásit

Boban1
(upraveno)
29. 7. 2009, 18:12
@Miri0
tak to jsme dvě, dobře se najíst a bez práce






nahlásit

Amphi
(upraveno)
24. 5. 2009, 21:29
Hano, používám také pomalý hrnec, zatím tedy jako začátečník. Jak prosím Vás dosáhnete té barvy??? Veronika
nahlásit

Boban1
(upraveno)
25. 5. 2009, 6:11
@Amphi
Veroniko, to je kořením, na kuře mám ráda od Kotanyi - Pečené kuře nebo Provensálské kuře, ale můžete dát jiné a přidejte k němu sladkou papriku, ta vám také udělá barvu


nahlásit

lalela
(upraveno)
8. 2. 2009, 14:33
Hani, mě by strašně zajímalo, jak to chutná? protože to vypadá moc dobře

nahlásit

Boban1
(upraveno)
8. 2. 2009, 14:35
@lalela
Leo, chutná to normálně
, né vážně, záleží jaké koření se použije, od toho se odvíjí chuť a přijde mi, že to kuře bylo z pomaláče takové šťavnatější a hlavně je to fakt bez práce




nahlásit

moschus
(upraveno)
5. 2. 2009, 19:13






nahlásit

Bejina
(upraveno)
5. 2. 2009, 17:31







nahlásit

Boban1
(upraveno)
5. 2. 2009, 17:53
@Bejina
a vespod jsou pěkně brambory a zelenina, vše v jednom hrnci



nahlásit

Lefíček
(upraveno)
4. 2. 2009, 19:44


nahlásit