Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Podzimní kuře

0.0
Podzimní kuře

Potřebné ingredience

6 kuřecích stehen, 4 omytá jablka, šťáva z 1 citrónu, 5 lžic oleje, 2 cibule nakrájené na jemno, 4 stroužky česneku, 150 g lesních hub, 200 ml bílého vína, 4 lžíce vody

Postup přípravy

Jablka zbavte jadřinců, rozkrájejte na čtvrtiny a pokapejte citrónovou šťávou s trochou vody - díky tomu ovoce nezhnědne. Předehřejte troubu, do pekáčku přesuňte nakrájenou cibulku, česnek, hříbky, osolená a opepřená stehýnka .. rozložíme jablíčka a polijeme vínem s trochou oleje. Pečte přibližně hodinku, aby bylo kuře dostatečně propečené.
Podávejte s rýží nebo bramborami.
VELMI CHUTNÉ !!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie