Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Netradiční kuře

0.0
Netradiční kuře

Potřebné ingredience

1 malé kuře, 500 g kysaného zelí, 150 g másla, 1/2 kelínku zakysané smetany, grilovací koření

Postup přípravy

Do většího pekáče dáme asi 2 cm vrstvu kysaného zelí, posypeme grilovacím kořením a pokryjeme tenkými plátky másla. Na to vše položíme omyté, na dvě poloviny rozříznuté kuře řezem dolů (já použila čtvrtky). Na ně navrstvíme znovu zelí, grilovací koření a zbylé máslo. Nakonec kuře zalejeme smetanou mírně zředěnou vodou. V předem vyhřáté troubě necháme přikryté péci asi 1 hodinu, pak odkryjeme a necháme ještě 10 minut zapéci dohněda.
Podáváme s brambory, případně s chlebem.
Hm, mňamka...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie