Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept

KARBANÁTKY

0.0
KARBANÁTKY

Potřebné ingredience

250 g mletého masa
100 g sojové drti
75 g hladké mouky
2 vejce
2 lžíce mléka
1 lžička soli
1/2 lžičky pepře
2 lžíce sekané petrželky
4 lžíce nadrobno nakrájené řeřichy
30 g tuku na smažení

Postup přípravy

Mleté maso dáme společně s nabobtnalou a uvařenou sojovou drtí, vejcem a moukou do mísy. Promícháme vidličkou a přidáme mléko. Nakonec vmícháme sůl, pepř, petrželku a řeřichu.
Z těsta vytvarujeme placičky. Na pánvi necháme rozehřát tuk a opatrně na něj karbanátky pokládáme. Do trouby dáme předehřát talířek na 50 stupňů Celsia.
Karbanátky opečeme a klademe na předehřátý talíř. Jako přílohu použijeme vařené brambory nebo jíme s chlebem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie