Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
DORTÍK PRO SYNOVCE

DORTÍK PRO SYNOVCE

Potřebné ingredience

.......

Postup přípravy

................

Zobrazit více...
DORTY
OVOCNÝ DORTÍK

OVOCNÝ DORTÍK

Potřebné ingredience

..........

Postup přípravy

................

Zobrazit více...
DORTY
DORTÍK PRO MNE

DORTÍK PRO MNE

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
DORTÍK S ČOKOLÁDOVÝM KONÍKEM

DORTÍK S ČOKOLÁDOVÝM KONÍKEM

Potřebné ingredience

Můj první dortík

CUKROVÍ
MRAMOROVÁ SRDÍČKA

MRAMOROVÁ SRDÍČKA

Potřebné ingredience

Potřebujeme: 1 1/3 hrnku hladké mouky, 1/3 hrnku moučkového cukru, 1/2 kostky másla, 1 vejce, 1 balíček nastrouhaných mandlí, tuk na vymazání plechu, na ozdobení citrónovou polevu a 1/2 tabulky čokolády na vaření.

Postup přípravy

Citrónová poleva: hrnek moučkového cukru a šťávu z 1 citronu utřeme do husté hladké polevy. Mouku promícháme s cukrem a mandlemi. Přidáme vejce, změklé pokrájené máslo a…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ROŠTĚNÁ

ROŠTĚNÁ

Potřebné ingredience

Potřebujeme: 750 g roštěnce, 70 g oleje na opékání, Na marinádu: 2 žloutky, lžičku vegety, lžičku kari koření, lžičku hrubě mletého pepře, lžíci solamylu, 4 lžíce oleje.

Postup přípravy

Žloutky promícháme s vegetou, kari, pepřem a postupně vmícháme solamyl a olej. Nakrájené roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, mírně osolíme, vložíme do připravené marinády a…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
NUDLE SE ŠPENÁTEM A LOSOSEM

NUDLE SE ŠPENÁTEM A LOSOSEM

Potřebné ingredience

Potřebujeme: 400 g širokých nudlí, sůl, 400 g lososa, šťávu z 1/2 citronu, cibuli, stroužek česneku, 3 rajčata, 200 g smetany, 2 lžíce másla, 100 ml bílého vína, 450 g mraženého špenátu, pepř.

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme, rybu nakrájíme na kostky asi 1 cm velké a pokapeme citrónovou šťávou. Maso osmahneme krátce na másle a vyjmeme z pánve, necháme zesklovatět nasekanou cibuli a…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
ITALSKÉ TĚSTOVINY

ITALSKÉ TĚSTOVINY

Potřebné ingredience

200 g zelených těstovin 1 cibule 1 červená paprika 1 pórek 100 g slaniny 2 dl bílého vína 3 rajčata 150 g zakysané smetany olej oregáno máta mletý pepř sůl 2 lžíce pažitky 1 lžíce květů sedmikrásky

Postup přípravy

Jemně nakrájenou cibuli, česnek, papriku, pórek a slaninu osmažíme na oleji, zalijeme vínem a vaříme pod pokličkou 15 minut.
Přidáme drobně krájená oloupaná rajčata bez jader,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
KARBANÁTKY

KARBANÁTKY

Potřebné ingredience

250 g mletého masa 100 g sojové drti 75 g hladké mouky 2 vejce 2 lžíce mléka 1 lžička soli 1/2 lžičky pepře 2 lžíce sekané petrželky 4 lžíce nadrobno nakrájené řeřichy 30 g tuku na smažení

Postup přípravy

Mleté maso dáme společně s nabobtnalou a uvařenou sojovou drtí, vejcem a moukou do mísy. Promícháme vidličkou a přidáme mléko. Nakonec vmícháme sůl, pepř, petrželku a řeřichu.

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
TUŘÍN S BŮČKEM

TUŘÍN S BŮČKEM

Potřebné ingredience

0,5 kg tuřínu 0,3 kg bůčku 2 cibule lžíce sádla 1/2 hovězího bujonu sůl drcený kmín mletý pepř plnotučná hořčice petržel

Postup přípravy

Tuřín omyjeme, oloupáme a nastrouháme nahrubo. Vložíme na drobně nakrájenou, na sádle zpěněnou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, 2 lžíce plnotučné hořčice a zalijeme horkou…

Zobrazit více...

Kategorie