Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept

ITALSKÉ TĚSTOVINY

0.0
ITALSKÉ TĚSTOVINY

Potřebné ingredience

200 g zelených těstovin
1 cibule
1 červená paprika
1 pórek
100 g slaniny
2 dl bílého vína
3 rajčata
150 g zakysané smetany
olej
oregáno
máta
mletý pepř
sůl
2 lžíce pažitky
1 lžíce květů sedmikrásky

Postup přípravy

Jemně nakrájenou cibuli, česnek, papriku, pórek a slaninu osmažíme na oleji, zalijeme vínem a vaříme pod pokličkou 15 minut.
Přidáme drobně krájená oloupaná rajčata bez jader, smetanu, okořeníme, osolíme, přidáme mátu a povaříme ještě asi 5 minut.
Vařené zeleninové těstoviny přelijeme na talířích omáčkou, posypeme pažitkou a květy sedmikrásek.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie