(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Kuřecí maso v JOGURTU!
Potřebné ingredience
Na 500g kuřecích řízků!!! 1 vejce,4 lžíce oleje,2-3 lžíce solamylu,1 kelímek bílého jogurtu,sojová omáčka,mletý pepř,sůl nebo vegeta
Postup přípravy
Naklepeme maso a připravíme si nálev.Smícháme všechny přísady a vložíme do nálevu maso.Nechá se odležet přes noc v lednici.Je to výborné a hlavně rychlé!!!!Jako příloha,hranolky.op.brambor,nebo zeleninová příloha.Smažíme na prudko!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/071005/20/b563-1191607629.jpg)
zlaťák
(upraveno)
30. 1. 2010, 9:34
Ahojky Simčo,je 9 hod. ráno a já se včera dozvěděla že je výborné na noc nechat uležet kuř. maso v joguru,tak jsem tak učinila.Ale ráno jsme začala přemýšlet co s tím dál,no ještě že tu ten MMB máme,díky za rady ještě teď honem jsem tam přidala vejce,solamyl a soj. om s nějakým tím kořeníčkem a jsem zvědavá co z toho za 3 hodinky bude za mňamku.
.....odpoledne písnu jaké to mělo ohlasy,no snad se to stihne ještě za tu chvíli uležet.Zlatka
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/150318/13/b110182-1426682306.jpg)
Ziza82
(upraveno)
22. 2. 2009, 13:36
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/200830/08/b888-1598770332.jpg)
kekina
(upraveno)
11. 3. 2007, 19:26
Koukam, ze mame podobny recept, vy pridavate akorat solamyl a sojovou omacku. Potvrzuji, ze tyhle rizky jsou super!!!
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=1018&user=888
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
Katy9
(upraveno)
11. 3. 2007, 12:04
Dobrý den Simonko, mám několik dotazů: prosím, mohu koupit kuřecí prsa??... nevím co myslíte pod názvem "kuřecí řízky".... a maso nakrájíte na plátky??? nebo na kousky??? pak se maso nechá v nálevu a druhý den se ze směsi vyndá a už jen osmaží???moc Vám děkuji za upřesnění.. Katka
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
saris
(upraveno)
11. 3. 2007, 19:13
@Katy9
Paní Katko,patří na to kuřecí prsa,nakrájíte na menší plátky,naklepete,je to lepší.Necháte v majdě přes noca potom se jedno maso po druhém vytahuje a dává zrovna na pánev,ty plátky masa jsou pěkně obalené v té majdě a to je na tom to nejlepší.Dělala jsem to dnes na oběd a je to skvělé,UVIDITE SAMA!
Simona
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)