Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

@ Bylinkové jehněčí@

0.0
@ Bylinkové jehněčí@

Potřebné ingredience

800 g jehněčího hřbetu * 2 lžíce ostré hořčice * 60 g másla * 5 stroužků česneku * petrželová nať * rozmarýn * citrónová šťáva * bílek * strouhanka * 100 ml bílého vína * bílý pepř * sůl

Postup přípravy

Očistěné maso osolíme a přelijeme citrónovou šťávou. Bylinkové těstíčko si připravíme ze směsi nasekané petrželky, hořčice, másla, špetky rozmarýnu, prolisovaného česneku, soli, pepře, strouhanky a bílku. Směsí potřeme maso a vložíme na pekáč. Podlijeme vodou a vínem, přidáme rozmarýn a nakrájený lůj a pomalu pečeme v troubě rozehřátě na cca 150 °C. Pak maso vyjmeme a necháme v troubě. Do výpeku přidáme máslo, víno, pár plátků česneku a připravíme si šťávu, kterou maso při podávání přeléváme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie