Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

Jablková povidla

0.0
Jablková povidla

Potřebné ingredience

3 kg jablek, 1 kg cukru, 1/8 litru octa (4%), skořice (celá).

Postup přípravy

Na hrubším struhadle nakrouháme oloupaná jablka. Přidáme cukr, ocet, skořici. Zamícháme a necháme do druhého dne. Pak svaříme, až nechává vařečka při míchání širší stopu, vyjmeme skořici.
Ještě horké plníme do menších sklenic, navrch můžeme přidat i trochu rumu. Sterilizujeme 25 min.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 11. 5. 2011, 13:13
(Y)báječný tip (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie