Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 23 návštěvníků)

Hrušková povidla

0.0
Hrušková povidla

Potřebné ingredience

na 3 kg hrušek použijeme 500 g jablek a 500 g sypkého cukru

Postup přípravy

Hrušky s jablky omyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kousky. Dáme je do hrnce a rozvaříme na hustou kaši, přidáme cukr a ještě chvíli povaříme. Směs vložíme do sklenic, upevníme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 stupňů. ....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

macííček 13. 9. 2011, 20:25
(Y) (Y)mooooc dobrá povidla....děkuji (Y) (Y)
exi (upraveno) 17. 12. 2016, 14:21
.
Jarmuschka 20. 8. 2007, 23:31
Ta jablka jsou nutná, nebo lze udělat čistě hrušková? *-) Jabka došla, hrušek je dosti... ;-)
tajemno 01-005505 22. 8. 2007, 21:04
@Jarmuschka Jamilko, (F) zkuste to bez jablíček, když je nemáte, myslím, že tím nic nemůžete zkazit (L)
Sabatt 25. 3. 2006, 23:29
Super :-P :-P (Y) (Y)
tajemno 01-005505 25. 3. 2006, 23:43
@Sabatt (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie