(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Hrušková povidla
Potřebné ingredience
na 3 kg hrušek použijeme 500 g jablek a 500 g sypkého cukru
Postup přípravy
Hrušky s jablky omyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nakrájíme na kousky. Dáme je do hrnce a rozvaříme na hustou kaši, přidáme cukr a ještě chvíli povaříme. Směs vložíme do sklenic, upevníme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 stupňů. ....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
macííček
(upraveno)
13. 9. 2011, 20:25
mooooc dobrá povidla....děkuji
exi
(upraveno)
17. 12. 2016, 14:21
.
Jarmuschka
(upraveno)
20. 8. 2007, 23:31
Ta jablka jsou nutná, nebo lze udělat čistě hrušková? Jabka došla, hrušek je dosti...
tajemno 01-005505
(upraveno)
22. 8. 2007, 21:04
@Jarmuschka
Jamilko, zkuste to bez jablíček, když je nemáte, myslím, že tím nic nemůžete zkazit
Sabatt
(upraveno)
25. 3. 2006, 23:29
Super
tajemno 01-005505
(upraveno)
25. 3. 2006, 23:43
@Sabatt