Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Jablkovo-hruškový džem

0.0
Jablkovo-hruškový džem

Potřebné ingredience

700g jablek,650g hrušek,1 lžička kyseliny citrónové Dr.Oetker,1 super želírovací cukr 3:1 Dr.Oetker

Postup přípravy

Jablka a hrušky omyjeme,oloupeme,rozkrájíme nadrobno-nastrouháme a navážíme požadované množství.Ovoce a kys.citrónovou smícháme v hrnci s želírovacím cukrem a přivedeme k varu-za stálého míchání.Necháme povařit 10-15minut,ale stále mícháme!Potom sundáme z plotny,sebereme případnou pěnu a džem plníme do sklenic.Uzavřeme,otočíme dnem vzhůru a necháme asi 5 minut stát na víčku.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kacula30 11. 10. 2009, 10:13
Tak jsem dělala a je vyborná takova medova a na vanočku s maslem mňammmmmm (Y) (Y)
Ilonáček 3. 8. 2009, 21:54
To je zajímavá kombinace (Y) (Y) (Y) (Y)
Šmouně 4. 8. 2009, 14:48
@Ilonáček Ale je výborný (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie