(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Jablkovo-hruškový džem
Potřebné ingredience
700g jablek,650g hrušek,1 lžička kyseliny citrónové Dr.Oetker,1 super želírovací cukr 3:1 Dr.Oetker
Postup přípravy
Jablka a hrušky omyjeme,oloupeme,rozkrájíme nadrobno-nastrouháme a navážíme požadované množství.Ovoce a kys.citrónovou smícháme v hrnci s želírovacím cukrem a přivedeme k varu-za stálého míchání.Necháme povařit 10-15minut,ale stále mícháme!Potom sundáme z plotny,sebereme případnou pěnu a džem plníme do sklenic.Uzavřeme,otočíme dnem vzhůru a necháme asi 5 minut stát na víčku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kacula30
(upraveno)
11. 10. 2009, 10:13
Tak jsem dělala a je vyborná takova medova a na vanočku s maslem mňammmmmm
Ilonáček
(upraveno)
3. 8. 2009, 21:54
To je zajímavá kombinace
Šmouně
(upraveno)
4. 8. 2009, 14:48
@Ilonáček
Ale je výborný