(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Jablečný džem
Potřebné ingredience
Jablka,cukr, citron.
Postup přípravy
Jablka s cukrem 1:1.Jablka oloupeme a nakrájíme na malé kousky.Do hrnce dáváme střídavě jablka a cukr.Vaříme na mírném ohni(občas zamícháme) dokuď se cukr nerozpustí.Přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 15 minut,pak přidáme citron a vaříme dalších 10 minut.Když se jablka zesklovatí na 80%,vypneme,vyndáme citrony a dáme do sklenic.Po vychladnouti džem zhoustne .Je vynikající.Dělala jsem z padaných jablek.
=)
=)
=)
=)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marcela+
(upraveno)
3. 9. 2011, 12:20
Super recept vyzkouším, už jsem od vás dělala špenátový šnek, moc se osvědčil. Do džemu nedáváte žádný konzervant, vydrží déle???? díky
Paluna
(upraveno)
16. 8. 2011, 18:21
Tak ten určitě vyzkouším, děkuji za vaše super recepty...